Логотип


Головна Підтримка Телебачення

Налаштування ТВ-тюнера Access HD DCD 2104

Початкове налаштування:

  • Після першого вмикання ТВ-тюнера на екрані з’явиться лого компанії ВОЛЯ. Після цього ви побачите меню для пошуку каналів. Натисніть OK на пульті дистанційного керування, щоб почати пошук каналів.
  • Після того як пошук каналів завершиться, ТВ-тюнер вийде з меню і почне показ першого зі знайдених каналів. Якщо ви хочете перервати пошук каналів, натисніть кнопку EXIT на пульті дистанційного керування.

Увага! Мовою за замовчуванням ТВ-тюнера є українська. Щоб змінити мову меню, натисніть MENU на пульті дистанційного керування і виберіть Налаштування системи → Індивід. налаштування → Мова.

Як надалі налаштовувати канали:

  • Натисніть кнопку MENU на пульті дистанційного керування. Оберіть меню «Налаштування каналів» і підтвердьте OK. Стрілками ↑↓ оберіть «Пошук» і натисніть OK.
  • За допомогою стрілки на пульті дистанційного керування виберіть «Почати пошук» і натисніть OK. Розпочнеться пошук каналів. Увага! Можна вибрати одну із трьох опцій для пошуку каналів. Рекомендована опція – «Мережевий».
  • Пошук каналів може тривати кілька хвилин, будь-ласка, зачекайте. Перервати пошук можна, натиснувши кнопку EXIT на пульті дистанційного керування.
  • Після завершення пошуку натисніть EXIT, щоб зберегти налаштування каналів. З’явиться список знайдених каналів. Стрілками ↑ і ↓ виберіть канал і натисніть OK, щоб розпочати перегляд програми.

Увага! Якщо канали знайдено, Кроки 7 і 8 можна пропустити. Якщо ТВ-тюнер не може знайти каналів або не показує всі канали, скористайтеся опцією «Автоматичний пошук» (Крок 7) або «Ручний пошук» (Крок 8).

  • Автоматичний пошук Після Кроку 7 натисніть стрілку на пульті дистанційного керування, щоб вибрати тип пошуку. За допомогою стрілки виберіть «Почати пошук» і натисніть OK.
  • Ручний пошук Після Кроку 3 натисніть стрілку → на пульті дистанційного керування, щоб вибрати тип пошуку. Під час ручного пошуку каналів вам необхідно ввести цифровими кнопками на пульті дистанційного керування або обрати за допомогою стрілок значення частоти, символьної швидкості і модуляції, отримані від провайдера. Переміщуйтеся вгору і вниз за допомогою стрілок ↑ і ↓ . Після завершення вводу даних, виберіть «Почати пошук» і натисніть OK.
  • При переналаштуванні ТВ-тюнеру, необхідно обрати частоту та модуляцію Вашого міста (обов'язково обирайте своє місто, інакше канали не налаштуються). Для зручності в таблиці наведені числові характеристики налаштувань для ручного пошуку каналів по всім містам. 

    До уваги клієнтів м. Києва, що користуються послугою цифрового телебачення! Якщо після переналаштування тюнера у вас зникли канали повторіть пошук каналів на частоті 330 мГц з модуляцією QAM 256. Або на стартовій для Києва частоті 266 мГц з модуляцією QAM 64.

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.