Логотип


Головна Підтримка Телебачення

Створення фаворитного списку каналів для HD-тюнера Kaon CO 1400

Створення та редагування переліку обраних каналів здійснюється за допомогою пункту меню «Редагування переліку програм» блоку «Налаштування».

  1. Зайдіть в пункт меню «Редагування переліку програм» розділу «Налаштування» меню
  2. Введіть PIN-код доступу до меню налаштувань. За замовчуванням він 0000, але може бути змінений через пункт меню «Блокування» розділу «Налаштування»
  3. В блоці «Режим» виберіть підпункт «Обране»
  4. Оберіть один із 16 стандартних списків для редагування
  5. Після натискання на обраний список, він стає активним до редагування, що видно в крайньому правому вікні екрану
  6. Перейшовши до переліку каналів (ТВ (Усі)) у середньому блоці вікна меню, можна обрати канали для додавання до переліку обраних шляхом натискання на відповідній назві каналу
  7. Після натискання на обраному каналі, він автоматично з’явиться у крайньому лівому вікні екрану меню – новому переліку обраних каналів.
  8. Натиснувши на синю кнопку ПДУ (користуючись підказками на екрані) Ви маєте змогу перейменувати список (використовуючи літери української, російської та англійської абетки, цифри та символи, що відображуються на віртуальній клавіатурі).
  9. Після закінчення редагування назви списку, необхідно натиснути на червону клавішу (користуючись підказкою на екрані). У переліку списків обраних каналів а також у крайньому лівому вікні екрану меню автоматична назва списку зміниться на введену Вами.
  10. Після натискання клавіши «Back» чи «Exit» на екрані з’явиться інформаційне повідомлення із питанням щодо зберігання чи відміни виконаних дій.
  11. Після створення списків обраних каналів, вони стають доступними до вибору користувачу в усіх відповідних меню.
Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.