Логотип


Головна Підтримка Телебачення

Пошук, перегляд та купівля медіаконтенту в меню «Кінотеатр»

Для входу у кінотеатр необхідно натиснути кнопку «Menu» та обрати відповідну іконку «Кінотеатр», натиснувши кнопку «Ок».

Головне меню

У наступному вікні з’явиться перелік доступних кінотеатрів / каталогів фільмів відповідно до умов вашого договору.

Для входу в обраний кінотеатр / фільмовий каталог необхідно натиснути кнопку «ОК».

Перелік фільмових каталогів

На даний час, меню «Кінотеатр» (в максимальному наповненні відповідно до тарифного плану абонента або додаткових сервісів) містить наступні фільмові каталоги:

  • ВОЛЯ Cinema
  • МЕГАХІТ
  • Disney
  • ABC
  • MEGOGO.NET
  • AMC

Увага! Наповнення кінотеатру фільмовими каталогами, а також умови перегляду можуть бути змінені в залежності від версії програмного забезпечення, умов тарифного плану чи відкритих додаткових сервісів по договору.

Пошук фільмів, серіалів, шоу та передач можливо здійснювати:

  1. Або за допомогою кнопок навігації пульта дистанційного керування, переходячи з одного підкаталогу до іншого та переглядаючи наявні та доступні в ньому файли.

    Пошук по категоріям

    Рухаючись по іконкам файлів можна ознайомитись із детальною інформацією про файл, такою як: короткий зміст, назва, рік випуску, жанр, ім’я режисера та акторів.

    Інформація про файл

    Увага! Обсяг інформації може бути різний для різних файлів, так як інформаційні матеріали надаються постачальником медіаконтенту.

  2. Або за допомогою екранної клавіатури, що викликається або натисканням кнопки «вгору», перебуваючи на верхній строчці каталогу, або ж натисканням синьої кнопки пульта дистанційного керування.

    Пошук з клавіатури

    За допомогою кнопок навігації пульта керування необхідно ввести пошуковий запит. Пошук розпочнеться автоматично після введення 3-го символу.

    Кнопками навігації перейти до переліку знайдених медіафайлів, обрати бажаний та натиснути «ОК»

У випадку, якщо обраний файл належить до безкоштовної бібліотеки фільмів або до бібліотеки, що передбачена вашим тарифним планом чи додатковим сервісом, достатньо натиснути кнопку «ОК» на обраному фільмі.

Фільм в безкоштьовній бібліотеці

При появі інформаційного вікна з пунктом «Відтворити» підтвердити вибір натиснувши «ОК».

Старт перегляду

Розпочнеться трансляція фільму з можливістю керування переглядом за допомогою відповідних кнопок пульта дистанційного керування.

Кнопки керування

При необхідності повної зупинки файлу, при повторному пошуку та виборі, з’явиться інформаційне вікно з пропозицією або відтворити файл з початку або поновити з моменту зупинки.

Поновлення перегляду
  1. У випадку, якщо ж обраний файл належить до платної бібліотеки, при виборі бажаного фільму, з’явиться інформаційне вікно з повідомленням про можливість «Орендувати» файл.

    Аренда фільму

    Увага! Платний контент у випадку його оренди, доступний до перегляду впродовж 48 годин з моменту замовлення.

    Старт перегляду
  2. Після натискання кнопки «ОК» пульта керування, на екрані з’явиться вікно введення секретного PIN-коду.

    Увага! PIN-код за замовчуванням – 1234. Але може бути змінений користувачем за допомогою відповідного меню «Налаштування безпеки – Зміна PIN-коду» меню «Налаштування».

    Введення PIN-коду
  3. Після введення секретного коду, на екрані телевізора з’явиться інформаційне повідомлення з інформацією про вартість обраного фільму.

    Вартість фільму

    Натиснувши «Скасувати» можна повернутись до попереднього меню пошуку та вибору фільмів.

  4. Для підтвердження оренди фільму необхідно обрати пункт «Орендувати» та натиснути кнопку «ОК».

  5. У випадку достатньої суми на особовому рахунку розпочнеться трансляція обраного фільму. Якщо ж на особовому рахунку коштів бракуватиме, система повідомить про недостатність коштів для здійснення даної операції.

    Недостатньо коштів

У випадку необхідності зупинки перегляду, при поверненні до обраного файлу впродовж дії платної оренди (48 годин з моменту замовлення) можливо як відтворити файл з самого початку так і поновити з моменту попередньої зупинки.

Поновлення перегляду
Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.