Логотип


Головна Підтримка Телебачення

Налаштування ТВ-тюнера Access DCD-3011

  1. На пульті дистанційного керування (ПДК), натискаємо кнопку «Menu». У головному меню вибираємо пункт «Пошук каналів» (вертикальними стрілками ПДУ) і натискаємо кнопку «ОК» на ПДУ.

    У вікні вводимо «Пін-Код» (за замовчуванням встановлений: «0000») і натискаємо кнопку «ОК»

    У вікні за допомогою вертикальних стрілок вибираємо пункт меню «Пошук» і натискаємо «ОК» На пульті дистанційного керування

  2. Потрібно вибрати ручну настройку і виставити параметри пошуку.

    При переналаштуванні ТВ-тюнеру, необхідно обрати частоту та модуляцію Вашого міста (обов'язково обирайте своє місто, інакше канали не налаштуються).
    Для зручності в таблиці наведені числові характеристики налаштувань для ручного пошуку каналів по всім містам. 

    Значення параметра «Частота» набирається з ПДУ. Інші параметри міняються горизонтальними стрілками. Пересування між параметрами здійснюється вертикальними стрілками на ПДУ

    Після встановлення всіх параметрів, вертикальними стрілками, вибираємо «Почати пошук» і підтверджуємо вибір натисканням клавіші «ОК» на пульті ДУ. Очікуємо завершення пошуку.

  3. Очікуємо завершення пошуку каналів, по завершенні якого на екрані з'явиться повідомлення про завершення з кількістю знайдених каналів. Для завершення установки натисніть кнопку «ОК»

  4. Після завершення пошуку, необхідно вийти з меню, натиснувши кнопку «Exit» На ПДУ.І перевірити наявність каналів.

  5. До уваги клієнтів м. Києва, що користуються послугою цифрового телебачення! Якщо після переналаштування тюнера у вас зникли канали повторіть пошук каналів на частоті 330 мГц з модуляцією QAM 256. Або на стартовій для Києва частоті 266 мГц з модуляцією QAM 64.
Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.