Логотип


Головна Підтримка Інше

Україні стали доступні легальні телеканали для дорослих

З 11 березня до доступних пакетів телепрограм додається ще один − додатковий цифровий пакет «Нічний».

Запуск цього пакета став можливий завдяки рішенню Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 30 грудня 2015 року, відповідно до якого канали Erox HD та Playboy TV внесені до переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується. За даними регулятора, характер передач каналів – еротичний (але не містить елементів порнографії), тому канали Playboy TV і Erox HD будуть доступні в пакеті «Нічний» тільки з 00:00 до 4:00, як того вимагає стаття 13 Закону України «Про захист суспільної моралі».

У свою чергу компанія ВОЛЯ повністю усвідомлює відповідальність перед суспільством і буде чітко дотримуватися принципів, які закріплені в Меморандумі про захист неповнолітніх при наданні програмних послуг: канали ретранслюються тільки в нічний час доби в окремому пакеті «Нічний», який дозволяється передплачувати виключно особам, які досягли 18 років. Більше того, інтегрована функція «батьківський контроль» дозволить батькам блокувати доступ до цих каналів і вберегти дітей від перегляду небажаного контенту.

Особливості пакету

  • Час ретрансляції каналів з 00:00 до 04:00;
  • Пакет доступний для замовлення всім активним абонентам крім пакету «Легкий»;
  • Для осіб, що досягли 18-річного віку;
  • За умови підписання Зобов'язання Абонента щодо правил використання (перегляду) пакету «Нічний».
  • Підписання додаткової угоди абонентом можливе в найближчому центрі обслуговування та при замовленні через портал абонента.

Обладнання HD

Для перегляду всіх телеканалів рекомендуємо використовувати HD ТВ-Тюнер, CAM-модуль або Smart HD ТВ-тюнер (Доступно для швидкого замовлення в розділі "Моє обладнання").

Телеканали

  • Playboy TV
  • Erox HD

Звертаємо Вашу увагу на необхідність встановлення батьківського контролю для перегляду каналів пакету «Нічний».

Підключити
Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.