Логотип


Головна Підтримка Інше

Шаблони документів для подачі в електронному вигляді

Тут ви можете знайти перелік документів, які можна самостійно заповнити та подати в електронному вигляді, надіславши за адресою [email protected]. Всі документи мають бути підписані від руки.

"Заява щодо відновлення доступу до послуги Інтернет після порушення правил"використовується для відновлення доступу до послуг(и) після блокування у зв'язку з порушенням правил.


"Бланк заяви для перенесення договору на іншу адресу"
– якщо ви змінили адресу проживання (в межах свого міста), можна заповнити даний бланк і закріпити свій договір за новою адресою.

Завантажити (pdf)

Українська


"Перенесення грошових коштів" – при помилковому внесенні коштів на інший номер договору. Бланк необхідно надіслати разом з квитанцією.

Завантажити (pdf)

Українська

Зразок заяви на перенесення грошових коштів


"Бланк заяви для отримання письмової відповіді" - для отримання офіційної відповіді від керівництва компанії, вам потрібно заповнити бланк, письмово виклавши питання. Відповідь буде надано у період згідно чинного законодавства України.

Завантажити (pdf)

Українська


"Бланк для тимчасового скорочення переліку послуги" – якщо бажаєте зменшити набір надаваних послуг (ТВ/Інтернет/ТВ+Інтернет) на період більший за 31 календарний день. Необхідно заповнити цей бланк, вказавши бажані дати.

Завантажити (pdf)

Українська

Зразок заяви на тимчасове скорочення переліку послуг


"Бланк заяви загального вигляду"

Завантажити (pdf)

Українська

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.