Логотип


Головна Підтримка Фiнанси

Як буде нараховуватися оплата , якщо підключення до послуг було не на початку місяця?

Абонентна плата з вашого особового рахунку списується протягом місяця рівними частинами щодоби, крім пакетів з передоплаченим обсягом трафіку. Тому якщо ви почали користуватися послугами компанії не з початку місяця, то заплатите у місяці підключення меншу суму- тільки за дні, протягом яких ви користувалися Інтернетом (ТБ).

Приклад: Ви підписалися на пакет «ТБ + Інтернет» 15 числа. Щомісячна абонплата за нього становить 149,90 гривні. Однак оскільки ви підключали пакет не 1 числа, то в поточному місяці необхідно платити менше. Вважаємо з урахуванням того, що в місяці підключення 30 днів:

 1. Суму абонплати 149,90 гривні ділимо на кількість днів у місяці (30) і отримуємо вартість користування пакетом за один день:

149,90 : 30 = 5,00

2. Множимо вартість користування пакетом за один день на кількість днів, протягом яких ви ним користувалися :

5,00 * 16 = 80,00

3. Отримуємо суму, яку необхідно сплатити у місяці підключення, - 80 гривень. З наступного місяця потрібно буде платити вже повну абонплату - 149,90 гривні.

Для отримання повної та детальної інформації про використання коштів зайдіть на портал абонента "Мій кабінет" і виберіть розділ «Мій рахунок».

У блоці «Баланс» ви можете подивитися дані Вашого балансу на сьогоднішній день, а також залишок на початок місяця і загальну суму, внесену на рахунок з початку місяця. Також в даному блоці доступна інформація про суму, яка була списана за послуги з початку місяця.

Для більш детальної і розгорнутої інформації про цю суму натисніть на посилання «Списано за послуги з початку місяця». Тепер Ви можете бачити всю інформацію про використання Ваших коштів за місяць за станом на сьогоднішній день.

У блоці «Рекомендовано до оплати» Ви можете побачити всі рекомендації про формування рахунку та плануванні використання грошових коштів до кінця місяця.

Для того щоб побачити суму, яка буде списана з Вашого рахунку до кінця місяця і вартість кожної конкретної послуги виберіть кнопку «Оплата послуг до кінця місяця».

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.