Логотип


Головна Підтримка Телебачення

Підключення та налаштування ТВ-тюнера Access HD DCD-7304

Схема підключення

Підключення

  1. Під’єднайте кабель телемережі ВОЛЯ до роз’єма RF IN на зворотньому боці панелі ТВ-тюнера DCD7304 за допомогою IEC-конектора.
  2. Підключіть кабельний ТВ-тюнер до телевізора за допомогою кабелю типу RCA чи HDMI (входить у комплект): одним кінцем – до відповідних роз’ємів AV OUT або HDMI на зворотньому боці панелі ТВ-тюнера, а іншим – до роз’ємів RCA чи HDMI телевізора.
  3. Відкрийте кришку батарейного відсіку з зворотнього боку панелі пульта дистанційного керування і вставте 2 батарейки типу AAA, що входять до комплекту ТВ-тюнера DCD7304.
  4. Підключіть блок живлення (входить у комплект) до роз’єма DC IN на зворотньому боці панелі ТВ-тюнера DCD7304 та увімкніть його у розетку. Увімкніть телевізор. Ви побачите світловий індикатор на передній панелі ТВ-тюнера. На екрані телевізора з’явиться лого Воля і початкові налаштування ТВ-тюнера DCD7304.

Налаштування

Як налаштовувати канали:

  • Необхідно на пульті від тюнер натиснути кнопку Menu, та у меню зверху обрати пункт "Пошук". Переходимо на "Ручний пошук" і натискаємо "ОК".
  • Вводимо пароль від тюнера, за замовчуванням це 0000.
  • Обираємо тип пошуку - "Мережевий", та заповнюємо інші параметри згідно свого міста. Для зручності в таблиці наведені числові характеристики налаштувань для ручного пошуку каналів по всім містам.
  • Спускаємо вниз на пункт "Пошук" і натискаємо "ОК".
  • До уваги клієнтів м. Києва, що користуються послугою цифрового телебачення! Якщо після переналаштування тюнера у вас зникли канали повторіть пошук каналів на частоті 330 мГц з модуляцією QAM 256. Або на стартовій для Києва частоті 266 мГц з модуляцією QAM 64.


    Інструкція з експлуатації

    Завантажити (pdf, 516 Kb)

    Багатомовна


    Інструкція користувача

    Завантажити (pdf, 682 Kb)

    Українська

    Дякуємо вам за відгук
    Ви можете оцінити статтю

    Техническая диагностика:

    Введите номер договора и пароль

    Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.