Логотип


Головна Підтримка Інше

Щодо актуалізації тарифів із 01.03.2023

Компанія Volia не стоїть на місці та щодня розвивається, щоб надавати найкраще своїм абонентам. Так, із 01.03.2023 в нашій мережі з’являються всесвітньо відомі канали групи Warner Bros. Discovery: Animal Planet, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Eurosport 1, Eurosport 2.  Неймовірні наукові телепрограми, трансляції матчів «Великого шолому», Олімпійські ігри, велогонки «Тур де Франс»,  документальні фільми про життя диких тварин, інтригуючі розслідування, кулінарні програми та всесвітньо відомі тайтли, які потішать будь-якого глядача: «Золота лихоманка», «Мисливці за мотлохом», «Махінатори», «Кошмари по сусідству», «Загадки планети Земля», «Незрозумілі матеріали NASA», «Річкові монстри» тощо стануть доступні у мережі Volia. До того ж ще наприкінці минулого року ми додали до тарифних планів канали Setanta Sport та Setanta Sport+ із топовими футбольними європейськими чемпіонатами, включно з першістю Англії, Німеччини, Бельгії та Шотландії, та Українською Прем’єр-лігою.

Також ми додали відомий науково-популярний канал HISTORY та ще три музичні канали: UA Music, 4ever music та Black. І, пам’ятаючи про наших наймолодших глядачів, додали дитячий канал Nick Toons. 

Окрім цього, повідомляємо, що з 01.03.2023 компанія оновлює деякі тарифні плани, наповнюючи їх спеціальними пропозиціями і додатковим контентом. Тому абонентам будуть запропоновані нові сучасні тарифи з оновленим наповненням. Зокрема, залежно від тарифу та технології підключення, абоненти отримають доступ до телеканалів групи Discovery, можливість переглядати топові спортивні події на pop-up-каналах Megogo Футбол та Setanta. А також є можливість без доплат замовити підвищення швидкості інтернету до 200 Мб\с,  доступ до преміальних бібліотек Love music, Kids light або TOP Films. Також ви зможете змінити обладнання, надане в користування, та перетворити свій телевізор на Smart TV. Але це ще не все! Наші абоненти можуть на вигідних умовах придбати сучасне обладнання у розстрочку за умови підписання додаткової угоди.

 

До того ж до 28.02.2023 ви маєте право обрати будь-який інший доступний для підключення тариф. Якщо ж ви не оберете самостійно тарифний план до цієї дати, з 01.03.2023 послуги надаватимуться за новим тарифом. 

Нагадуємо, що наші спеціалісти працюють у режимі 24/7 задля надання послуг, аби всі наші співвітчизники могли працювати, навчатися й були на зв’язку з рідними та близькими. Лише в останні місяці ми інвестували понад 70 млн грн в енергонезалежність для забезпечення наших абонентів надійним та якісним зв’язком.

Ми продовжуємо невпинно підвищувати якість послуг та обслуговування і робити все можливе для нашої України та спільної перемоги!

 

Все буде Україна!

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.