Логотип


Головна Підтримка Інше

Чи можна тимчасово призупинити користування послугами?

Ви можете призупинити отримання послуги на період до 30 календарних днів, якщо на вашому рахунку позитивний баланс. Зробити це можна кількома способами:

Зверніть увагу, що для абонентів ВОЛЯ + Lifecell послуги тимчасово зупиняться автоматично, коли на балансі недостатньо коштів для пролонгації.

  1. За допомогою порталу абонента «Мій кабінет», розділ «Мої послуги» навпроти основної послуги, яку ви хочете призупинити натисніть значок налаштування, виберіть функцію «Призупинити», послуга буде тимчасово призупинена. Зображення розділу «Мої послуги»
  2. За допомогою мобільного додатку My Volia. Процес призупинення послуги через мобільну версію порталу абонента аналогічний веб версії. Зображення призупинення послуги в мобільному додатку
  3. Зателефонувати до колл-центру.
  4. Звернутися до центру продажу та обслуговування, де необхідно написати заяву (з обов'язковим наданням посвідчення особи - для фізичних осіб; для суб'єктів господарювання це має бути заява на фірмовому бланку, підписана керівником компанії та завірена печаткою).

Після призупинення послуга не блокується повністю, а переходить в мінімальний обсяг.

Увага! Послуга відновлюється автоматично після закінчення максимального терміну її призупинення - 30 днів - при позитивному балансі на особовому рахунку. Якщо Ви бажаєте продовжити призупинення послуги, необхідно надати в компанію відповідну заяву.

Якщо ви бажаєте продовжити призупинення послуги на період більше 30 календарних днів, то в такому випадку встановлюється тарифний план «Тимчасове припинення послуги Deep Sleep», докладніше про нього можна дізнатися в діючих тарифах компанії. У разі необхідності призупинення на даний тариф обов'язково необхідно заповнити заяву встановленого зразка (бланк у вкладенні).

Зразок заяви на тимчасове скорочення переліку послуг

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.