Логотип


Головна Підтримка Інше

Ексклюзивно в пакетах ВОЛІ: телеканал АМС українською мовою!

Компанія ВОЛЯ та провідна міжнародна телекомпанія AMC Networks International - UK оголосили про партнерство і спільний запуск телеканалу АМС в Україні. Відомі оригінальні серіали АМС - «Пуститися берега» (Breaking Bad), «Бійтеся ходячих мерців» (Fear the Walking Dead), «Зупинись і гори» (Halt and Catch Fire) − будуть доступні глядачам українською мовою в пакетах ВОЛІ.

Ексклюзивно для глядачів ВОЛІ – привітання від головного героя серіалу «Бійтеся ходячих мерців» − Тревіса Манави.

Новий канал АМС представлений в пакетах послуг ВОЛІ, починаючи зі «Стартового», у всіх містах присутності компанії.

Дізнатися детальніше про те, в які пакети входить канал ви можете тут.

Телеканал АМС, який входить до складу компанії АМС Networks International − UK, віддає перевагу улюбленим фільмам усіх жанрів та демонструє прем’єри успішних оригінальних програм, щоб аудиторія могла отримати щось більше, глибше, цінніше. Упродовж останніх десяти років канал створив кілька відомих серіалів, які започаткували нову історію на телебаченні. АМС широко представлений у Північній Америці і доступний глядачам понад 125 країн світу.

AMC Networks International − UK − лідер міжнародного телемовлення, який транслює 13 тематичних телевізійних каналів у Європі, Середньому Сході, Африці та Азії. Різнобарвне портфоліо компанії включає такі телеканали як: АМС, Sundance Channel, Eva, Extreme Sports, MGM та дитячий JimJam разом із партнерськими каналами − Outdoor Channel & Polsat JimJam, CBS Drama, CBS Action, CBS Reality, CBS Europa та канал Horror з CBS Studios International.

Об'єднані канали та канали спільного виробництва мають аудиторію у понад 160 мільйонів домогосподарств у більш ніж 140 країнах і транслюються 26 мовами.

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.