Логотип


Головна Підтримка Інше

Актуалізація тарифів ВОЛЯ з 1го лютого

Шановні абоненти!

Інформуємо вас, що з метою подальшого розвитку наших сервісів, а також створення нових продуктів і послуг для користувачів, з 1 лютого 2019 року ми вносимо зміни в існуючу абонентну плату і оптимізуємо тарифні плани.

Компанія ВОЛЯ виступає за надання тільки легального контенту від провідних міжнародних та українських телеканалів, який закуповує у валютному еквіваленті. Перегляд тарифів пов'язаний з підвищенням вартості телевізійного контенту міжнародними та українськими правовласниками, а також збільшенням витрат на модернізацію мережі та обладнання.

Хочемо зазначити, що ВОЛЯ успішно і в короткий термін досягла домовленостей з усіма медіа групами на 2019 рік. З нового року ми розширили партнерство з 1+1 media, завдяки чому наші абоненти отримають 400 годин преміального відео контенту виробництва 1+1 media в онлайн-кінотеатрі ВОЛЯ Cinema. Також ми продовжуємо співпрацю з міжнародними студіями - FOX, Discovery, AMC, Nat Geo.

Нагадаємо, що восени нинішнього року ВОЛЯ і телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» отримали офіційний статус і права трансляторів усіх матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021. Спільне право на трансляції преміального спортивного контенту - це можливість надати українському споживачеві як цифрові інтерактивні сервіси, високошвидкісний інтернет і ексклюзивні фільмові канали, так й інноваційні спортивні продукти. Завдяки такому партнерству, глядачі майже 15 млн сімей зможуть насолоджуватися видовищним європейським футболом протягом найближчих трьох сезонів.

У партнерстві з lifecell наша компанія запустила конвергентний продукт, який пропонує комплекс послуг в одному пакеті - мобільний зв'язок, технологічний мобільний 4.5G і домашній Інтернет, інтерактивне телебачення з онлайн-кінотеатром Воля Cinema і власними каналами ВОЛЯ CINE +. У кожного абонента є можливість скористатися трьома послугами разом за більш вигідними умовами, ніж окремо.

Детальніше про зміни в тарифній лінійці можна дізнатися в розділі «Прейскуранти» на сайті volia.com.

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.