Логотип


Головна Підтримка Інше

«Мій кабінет» отримав нагороду Best Сustomer Еxperience Project Award!

Best Сustomer Еxperience Project Award!

Він був нагороджений головною премією в категорії «Кращий проект по взаємодії з клієнтами» в рамках європейської конференції International Customer Experience Conference 2016, участь у якій взяли компанії з Великобританії, Угорщини, Словаччини, Сербії, Іспанії, Ізраїлю, ОАЕ та України.

Переможців визначило журі незалежних експертів з різних галузей країн Центральної та Східної Європи.

«Мій кабінет» було визнано кращим локальним кейсом з наступних критеріїв:

  • ефект проекту на показники задоволеності клієнтів;
  • вплив на бізнес показники;
  • простота і креативність проекту;
  • залучення людей
«Журі відзначило високі результати порталу абонента, як в показниках клієнтського досвіду, так і в бізнесі. Кейс був дуже переконливим і вражаючим. Це було технологічне рішення, яке впроваджувалося в найкоротші терміни з ефективною імплементацією » - зазначається в коментарі журі.

«Мій кабінет» економить не тільки час, а й ресурси - практично 90% користувачів вирішують свої питання самостійно і не звертаються до сall-центру або центру сучасних технологій. Це дозволило знизити кількість звернень в аналогові канали на 20% протягом року. У розпорядженні абонентів - більше 300 корисних функцій та величезна база статей з відповідями на популярні питання, що регулярно оновлюється.

Для більшої зручності абонентів був розроблений мобільний додаток My Volia для ОС Android і IOS, який включає в себе основні функції порталу.

NPS серед користувачів порталу на 20 балів вище, ніж у тих абонентів Воля, хто не користується цим каналом самообслуговування!

Форум зібрав понад 200 учасників - експертів і топ-менеджерів з різних країн світу. 7 з 9 спікерів країн представляли кращі компанії в своєму сегменті, серед яких і українська компанія ВОЛЯ. Так само наші експерти взяли участь у круглому столі і воркшопах, що проходять в рамках конференції.

International Customer Experience Conference щорічно проводиться компанією Develor International - міжнародною консалтинговою і тренінг компанією, що спеціалізується на рішеннях в сфері клієнтського досвіду. Лідери з якості обслуговування клієнтів нагороджуються премією Best Сustomer Еxperience Project Award.

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.