Логотип


Головна Підтримка Інше

ВОЛЯ стала офіційним транслятором матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА

ВОЛЯ продовжує пропонувати ринку нові продукти, амбітні проекти і сміливі рішення. З радістю повідомляємо, що в партнерстві з телеканалами «Футбол 1»/«Футбол 2», ми отримали офіційний статус і права трансляторів всіх матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА сезонів 2018-2021.

«Ми раді укладенню угоди в Україні з компаніями ВОЛЯ і «Медіа Група Україна» (канали «Футбол 1»/«Футбол 2»), яка надає їм право транслювати всі матчі Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи УЄФА на 2018-21 рр. Це підтверджує міцні відносини між УЄФА та «Медіа Групою Україна» на території України, а також значним кроком для ВОЛІ, оскільки вона почала покупку футбольного контенту. Ми з нетерпінням чекаємо, коли наші партнери представлять клубні змагання УЄФА на ринку, де завжди вирують пристрасті, прикладом чого стала успішність проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві»,Гі-Лоран Епштейн, директор з маркетингу УЄФА.

Новий формат партнерства є етапним у розвитку вітчизняного ринку платного преміального контенту. В усьому світі виробництво спортивного телевізійного контенту стає все більш складним і технологічним продуктом, що вимагає значних інвестицій від офіційних трансляторів.

«Саме об'єднання зусиль і досвіду телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2», єдиних в Україні платних спортивних телеканалів, і компанії ВОЛЯ, найбільшого провайдера телекомунікаційних послуг, дозволить українським уболівальникам насолоджуватися видовищним європейським футболом протягом найближчих трьох сезонів. Головні клубні турніри планети будуть доступні в Україні в найкращій якості і на оптимальних умовах»,Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2».

«Спільна перемога в тендері - це стратегічно важливий крок для компанії ВОЛЯ як лідера ринку цифрових розваг. Спільне право на трансляції преміального спортивного контенту - це внесок у розвиток платного телебачення і спортивного маркетингу в Україні. Це дає нам можливість надати українському споживачеві як цифрові інтерактивні сервіси, високошвидкісний інтернет і ексклюзивні фільмові канали, так й інноваційні спортивні продукти. Нам почесно усвідомлювати, що УЄФА також вбачають в нас надійного партнера в Україні»,Джордж Жембері, генеральний директор ВОЛЯ.

Завдяки нашому партнерству з телеканалами «Футбол 1»/«Футбол 2» десятки мільйонів українців наступні три роки зможуть дивитися прямі трансляції матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА.

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.