Логотип


Головна Підтримка Телебачення

Коли CAM-модуль придбаний не у компанії ВОЛЯ

CAM-модуль призначений для перегляду цифрового телебачення ВОЛЯ на сучасних телевізорах (плазмові панелі, ЖК) із вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C, з підтримкою MPEG-4 і формату HD та відповідним CI-роз'ємом. Якщо ви самостійно придбали САМ-модуль та впевненні, що технічні характеристики обладнання відповідають стандартам ВОЛЯ, повідомте в підтримку абонентів компанії CHIP ID САМ-модулю (11 цифр, вказаних на штрих коді) та номер карти доступу ВОЛЯ (який вказаний на зворотній стороні), що зареєстрована по договору, будь-яким зручним способом:

CHIP ID САМ-модулю біля штрих-коду Номер карти доступу біля штрих-коду

Обладнання (тв-тюнер), яке компанією по договору надається у тимчасове користування, має бути повернене.

Увага! Для забезпечення належного захисту контенту від піратства та несанкціонованого доступу, ми використовуємо систему кодування Conax. Виробники CAM-модулів, які поставляються ВОЛЯ, а також карток умовного доступу - безпосередньо працють з CONAX для забезпечення коректної взаємодії. Забезпечення захисту від піратства є вимогою законодавства всіх країн світу і чітко прописано в контрактах з правовласниками.

Коректна робота системи умовного доступу з САМ-модулями інших постачальників без логотипу «ВОЛЯ», що були придбанні поза межами компанії, не гарантується. Оскільки вони можуть не підтримувати даний формат ТВ-мовлення, не тестувались в нашій мережі та можуть бути не сумісні з Conax.

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.