Логотип


Головна Підтримка Iнтернет

Які бувають віруси і чим вони небезпечні?

Комп'ютерні віруси - це шкідливі програми, які можуть не тільки знищити цінну інформацію, але й вивести комп'ютер з ладу.

Хробаки - проникають в комп'ютер у вигляді поштових вкладень або завантажених з Інтернету файлів, після чого починають розсилати свої копії по мережі. Комп'ютер, атакований черв'яками, може перестати працювати!

Троянці - маскуються під нешкідливі програми, наприклад кодеки для перегляду відео. Опинившись на вашому комп'ютері, можуть стерти окремі файли і навіть відформатувати диски!

Руткити - пробираються в саме серце операційної системи для перехоплення деяких її функцій, замітаючи таким чином сліди вторгнення в комп'ютер.

Шпигуни - збирають для зловмисників різні дані на комп'ютері. У тому числі й ті, якими ви не хотіли б ні з ким ділитися!

Фішинг - кіберзлочинці створюють підроблений сайт, який виглядає в точності так само, як сайт банку або сайт, на якому можливі фінансові розрахунки через інтернет. Потім шахраї намагаються обманним шляхом домогтися, щоб користувач відвідав фальшивий сайт і ввів на ньому свої конфіденційні дані - наприклад, реєстраційне ім'я, пароль або PIN -код. Використовуючи їх, зловмисники крадуть гроші з рахунків користувачів.

Дякуємо вам за відгук
Ви можете оцінити статтю

Техническая диагностика:

Введите номер договора и пароль

Для того что бы провести техническую диагностику вы должны быть в системе, что бы мы могли найти проблему.